Fri frakt vid köp över 500 kr

Snabba leveranser

Säker e-handel

Flicka med Ai Young glasögon på

”Hur känns det att ha glasögon på sig Maja? Bra. Ser väldigt bra så det är skönt. Kan du förklara hur det känns när du har dem på dig? De är sköna att ha på. Sitter kvar även när jag är ute och leker. Vad är det du gillar bäst med dina glasögon? Att jag fick välja själv hur de ska se ut.”

Tro det eller ej så kan det skilja mycket mellan hur olika bågar sitter på ditt barn. Vissa varumärken kanske finns i rätt storlek men de är inte anpassade för att passa ett barnens ansikte. Bågarna sitter då oftast inte helt optimalt utan kan lätt glida ner på näsan då barn ofta har både smalare näsa och lägre näsrygg än vuxna. Bågarna från Ai Young är utrustade med nässadlar som gör att man kan justera så bågen hamnar rätt både i höjdled och blir lagom breda så de sitter som de ska.

”Agnes vilken är din favoritbåge? Jag gillar den runda gröna bågen, den är bäst i hela världen! OK, bra val. Vad är det du gillar mest med dom? Jo, för att jorden är rund och är grön och blå!”

Barn gillar att själv välja hur deras glasögon ska se ut för att trivas och vilja ha dom på sig. Hos Ai får barnen samma möjligheter att välja form och färg som vuxna. Alla bågar i kollektionen Ai Young finns dessutom i två storlekar.

”Karl hur valde du dina glasögon? Jag har alltid velat bli pilot så då valde jag Vintage Pilot för den ser mest ut som ett par pilotglasögon som jag kan ha när jag ska flyga flygplan. Och när du valde färgen, hur gick dina tankar då? Jag valde min favoritfärg blå för det är färgen på himlen, och passar jag väldigt bra i blått”