Din Kundvagn

 • Kundvagnen är tom!

Summa:

0 kr

Om glasögon

Vi på Ai förstår att det inte handlar om oss. Det handlar om dig. Så vi skapade ett glasögonmärke som handlar om vad du vill ha. I vårt bassortiment kan du kan välja bland 10 noggrant utvalda bågar, i 10 olika färger och 10 glasfärger ger dig friheten att välja exakt hur dina bågar ska se ut.

Nu finns samma möjlighet för barn & unga som för vuxna. Med Ai Young designar du själv hur glasögonen och solglasögonen ska se ut. I Ai Young finner du 5 modeller i 6 färger som dessutom finns i 2 storlekar. Vid lansering kommer även en limited edition modell i 4 fäger och 2 storlekar. Totalt 680 möjligheter. 

Circular Collection är vår kollektion tillvekad av gamla bågar. Acetatbågarna malls ner till pellets och av detta återvinningsmaterial skapar vi sedan Circular Collection. Dina gamla bågar ingår i detta kretslopp och får nytt liv! Bågarna i Circular Collection kommer i utvalda former, färger och glas och skiljer sig därmed från vårt bassortiment.

Kika på modellerna nedan, klicka på din favorit och börja bygga dina perfekta glasögon genom att välja färg och det glas du gillar bäst i rullisten. Du kan se bågarna i vårt bassortiment i 360’ vy genom att klicka och dra på bilden.
När du har bestämt dig för vilken/ vilka bågar du gillar kommer vi till nästa val, vad du önskar ha glasögonen till. Du kanske inte har något synfel utan bara vill ha glasögonen som en schysst accessoar? Eller kanske behöver du ett par glasögon för att se på långt håll? Oavsett så hjälper vi dig så du kan se bra och se bra ut. Har du inte ett recept och behöver göra en synundersökning klickar du här för att boka en tid hos någon av våra duktiga optiker.

Du kan hyra eller köpa dina glasögon. Läs mer om abonnemanget HÄR

1 par
1000 möjligheter
1 pris

 • Direkt från hyllan
  899 sek
 • Enkelslipade
  1599 sek
 • Progressiva glas
  3499 sek

Circular Collection

 • Solglasögon
  1999 sek
 • Enkelslipade
  2699 sek
 • Progressiva glas
  4599 sek

Circular Collection

Circular Collection

Cat Sun S2

Circular Collection

Circular Collection

Rectangular Sun S5

Circular Collection

Circular Collection

Round Sun S6

Circular Collection

Circular Collection

Square Sun S7

Circular Collection